В хармония с природата

Съобщения до медиите

Семейството на лицензиран лесовъд се нуждае от помощ! 4-годишната му дъщеря се бори за живота сиВелиана Велиславова Илиева е дете, което преди една година се запознава с болката. Тогава става ясно, че има тумор. Точната диагноза е „Тумор на Виумс“. Веднага е направена операция и е отстранен единият бъбрек заедно с огромен тумор - 25 см. Само 3 месеца след приключването на химиотерапията коварният тумор се появява на другия бъбрек. Направена е втора операция, туморът е премахнат, но на хистологията излиза, че и здравата тъкан е с ракови клетки.

Предстои и тежка хирургична интервенция - трансплантация на бъбрек.

Необходимата сума е непосилна за семейството!

Колегите на бащата на Вели – Велислав, ръководството и всички служители на ТП „ДГС Белово“, събират дарения, които предоставят за предстоящата операция.

От Югозападното държавно предприятие също отпускат средства. В кампанията се включват и други държавни горски и ловни стопанства в обхвата на ЮЗДП.

Обръщаме се към всички хора, с молба и надежда, че на прага на един от най- значимите дни в Християнския календар – Великден, ще отворите сърцата си и ще помогнем заедно на Вели. Да има детство и бъдеще!

Да подадем ръка! Да помогнем на едно малко слънчице да живее! Да помогнем на едни родители да се радват на детето си!

 

Благодарим от сърце!

Банкова сметка :

IBAN BG12CECB979010G4492500

Титуляр: Анна Петрова Миткова – майка