В хармония с природата

Пресинформации

40-то юбилейно ловно изложение се провежда в Дортмунд, Германия. На форума „Лов и куче” (”JAGD & HUND”) има и български щанд.Международният форум е сред най-престижните по рода си в света и е сред най-мащабните в  Европа. Участието на горските структури на авторитетното европейско ловно изложение е важно, както за популяризиране на ловния и алтернативните видове туризъм, така и като възможност за установяване на нови контакти и провокиране интереса на чуждестранните ловци към достойнствата на българските ловни полета. 

България е представена с богата национална сбирка от трофейни експонати от всички видове едър дивеч, добити през последните години.  

Ловни експерти от Изпълнителна агенция по горите, държавните предприятия и държавните ловни стопанства представят възможностите и условията за ловен туризъм у нас с богат набор от рекламни и информационни материали и с участие в официалната програма на изложението. Експозицията ще бъде представена от днес до края на седмицата.

По време на изложението „Лов и куче“ се представят интересни дестинации за лов и риболов, оборудване, провеждат се лекции. Посетителите могат да се срещнат с експерти и да се запознаят с новостите в областта на хобито и свободното време, както и да създадат нови възможности за бизнеса си.